Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Studentensport

Als student ben je bij Budo Sport Arnhem aan het goede adres. Met een studentensportkaart kun je bij ons onbeperkt sporten. Met zo'n studentensportkaart kun je terecht bij alle lessen die op onze hoofdlocatie ('t Luifeltje in Presikhaaf) worden aangeboden.
De Studentensportkaart geeft studenten de mogelijkheid om voor weinig geld de sporten van hun keuze te beoefenen. De kaart is verkrijgbaar voor studenten van één van de volgende scholen:
1. Hogeschool Van Arnhem en Nijmegen – Arnhem/Nijmegen
2. Hogeschool Van Hall Larenstein – Velp
3. Rijn IJssel College – Arnhem/Bemmel/Dieren/Elst/Nijmegen/Renkum/Ulft/Wageningen/Zevenaar
4. ROC A12 – Arnhem/Barneveld/Ede/Huissen/Veenendaal/Velp/Wageningen
5. ArtEZ – Arnhem
6. Iselinge Hogeschool – Doetinchem

Als student bent aan één van de deelnemende scholen en je houdt van sport, dan heb je dus mazzel. Als je voor een klein bedrag je eigen studentensportkaart aanschaft, kun je heel lekker onbeperkt sporten. “Wat is het addertje onder het gras”, hoor ik je bijna denken. Helemaal niets! Je schrijft je in via: www.studentensportarnhem.nl. Met de Studentensportkaart die je dan ontvangt, kun je meteen onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar. De sportkaart is het hele jaar door te koop. Ook kunnen de studenten terecht bij de sportbalies. Voor de sportlocaties, dagen en tijden kijk je op de site van www.studentensportarnhem.nl.

Als je bij Budo Sport Arnhem met je studentensportkaart komt sporten (aleen te gebruiken op onze hoofdlocatie in Presikhaaf), neem dan je eigen Studentensportkaart mee en laat deze zien bij de balie. Het gebruik van binnenschoeisel en een handdoek is tijdens al onze activiteiten verplicht.
Veel sportplezier!