Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Agenda (algemeen)

Deze agenda geeft een overzicht van activiteiten die Budo Sport Arnhem organiseert of waaraan door Budo Sport Arnhem wordt deelgenomen. Het zijn activiteiten voor een brede groep sporters (vaak wel speciaal gericht op onze judoka's). Voor de wedstrijdjudoka's heeft Budo Sport aparte wedstrijdagenda's die drie keer per jaar worden verspreid onder de selectiejudoka's.

zondag 7 april 2024-Nationale Budodag
29/04/2024 t/m 12/05/2024-Meivakantie
zaterdag 11 mei 2024-Instaptoernooi
zondag 26 mei 2024-Budo Sport Arnhem Teamtoernooi
14/06/2023 t/m 16/06/2024-Budokamp 2024
zondag 23 juni 2024-Judo-examens kleuters en -12-selectie
vrijdag 28 juni 2024-Judo-examens -15-selectie en -18-selectie
zaterdag 29 juni 2024-Judo-examens lage graduaties
zondag 30 juni 2024-Judo-examens hogere graduaties
maandag 8 juli 2024-Begin Zomervakantie
maandag 19 augustus 2024-Begin nieuwe seizoen
.....-.....

Een Vanentoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi, dat Budo Sport Arnhem meestal twee keer per jaar organiseerd. Aan de Vanentoernooien kunnen alle judoka's van Budo Sport Arnhem meedoen. We proberen alle kinderen in te delen in poultjes waar ze kunnen judon op hun eigen niveau. Eind november organiseren we het Sinterklaas-Vanentoernooi en in maart/april het Wolven-Vanentoernooi.

Het Pannenkoektoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi voor alle judoka's van Budo Sport Arnhem. Het toernooi wordt n keer per jaar georganiseerd (meestal in september of oktober) in onze eigen sportschool.

Het Budo Sport Arnhem Teamtoernooi is een eigen georganiseerd judoteamtoernooi voor judoka's van Budo Sport Arnhem. Budo-Sport-Arnhem-kids tot 12 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Een Instaptoernooi is een door de Judo Bond Nederland (JBN) georganiseerd judotoernooi voor jeugdjudoka's onder de 12 jaar. Het toernooi wordt vier keer per jaar georganiseerd. Omdat wij een JBN-Instapdojo zijn, worden instaptoernooien in onze eigen dojo gehouden.

Het Groot Maas en Waal Toernooi is een judotoernooi dat we samen met een aantal andere judoclubs organiseren. Het toernooi is geschikt voor recreatieve judoka's en startende wedstrijdjudoka's. Het Groot Maas en Waal Toernooi wordt georganiseerd in Weurt (vlakbij Nijmegen).

De Filmmiddag & -avond is een door onze Activiteiten Commissie georganiseerde gezellige dag voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. In onze eigen dojo worden tijdens een middag- en avondvoorstelling leuke kinderflims gedraaid.

Het Budokamp is een jaarlijks terugkerend spektakel voor onze jeugdleden van 8 t/m 14 jaar. Zet het Budokamp dus in je agenda, zodat je deze belevenis niet mis gaat lopen.

De Judo-examens worden twee keer per jaar georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier weer een nieuwe slip of band halen.

De Nationale Budodag is een groot Budo-evenement op Papendal georganiseerd door de Judo Bond Nederland. Inschrijven voor de budodag kan via: www.jbn.nl/budodag.

De Open-Wedstrijdtrainingen worden georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier een wedstrijdtraining met onze selectiejudoka's bijwonen.