Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Agenda (algemeen)

Deze agenda geeft een overzicht van activiteiten die Budo Sport Arnhem organiseert of waaraan door Budo Sport Arnhem wordt deelgenomen. Het zijn activiteiten voor een brede groep sporters (vaak wel speciaal gericht op onze judoka's). Voor de wedstrijdjudoka's heeft Budo Sport aparte wedstrijdagenda's die drie keer per jaar worden verspreid onder de A- en B-selectiejudoka's.

23/12/2019 t/m 05/01/2020-Kerstvakantie
vrijdag 17 januari 2020-Judo-examens -15-selectie (excl. 2008) en -18-selectie
zaterdag 18 januari 2020-Judo-examens lage graduaties
zondag 19 januari 2020-Judo-examens hogere graduaties
zaterdag 25 januari 2020-Judo-examens kleuters en -12-A-selectie (incl. 2008)
zaterdag 1 februari 2020-Instaptoernooi
24/02/2020 t/m 01/03/2020-Voorjaarsvakantie
zondag 22 maart 2020-Vanentoernooi
zaterdag 28 maart 2020-Nationale Budodag
zaterdag 4 april 2020-Instaptoernooi

Een Vanentoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi, dat Budo Sport Arnhem meestal drie keer per jaar organiseerd. Aan de Vanentoernooien kunnen alle judoka's van Budo Sport Arnhem meedoen. We proberen alle kinderen in te delen in poultjes waar ze kunnen judon op hun eigen niveau. Een Sinterklaas-Vanentoernooi is een Vanentoernooi dat in het teken staat van het Sinterklaasfeest.

Het Pannenkoektoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi voor alle judoka's van Budo Sport Arnhem. Het toernooi wordt n keer per jaar georganiseerd (meestal in september of oktober) in onze eigen sportschool.

Het Budo Sport Arnhem Teamtoernooi is een eigen georganiseerd judoteamtoernooi voor judoka's van Budo Sport Arnhem. Budo-Sport-Arnhem-kids tot 12 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Een Instaptoernooi is een door de Judo Bond Nederland georganiseerd judotoernooi voor jeugdjudoka's onder de 12 jaar. Het toernooi wordt vier keer per jaar georganiseerd. Twee keer in onze eigen sportschool en twee keer in Ede.

Het Groot Maas en Waal Toernooi is een judotoernooi dat we samen met een aantal andere judoclubs organiseren. Het toernooi is geschikt voor recreatieve judoka's en startende wedstrijdjudoka's. Het Groot Maas en Waal Toernooi wordt georganiseerd in Weurt (vlakbij Nijmegen).

Het Budokamp is een jaarlijks terugkerend spektakel voor onze jeugdleden vanaf 8 jaar. Zet het Budokamp dus in je agenda, zodat je deze belevenis niet mis gaat lopen.

De Judo-examens worden twee keer per jaar georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier weer een nieuwe slip of band halen.

De Nationale Budodag is een groot Budo-evenement op Papendal georganiseerd door de Judo Bond Nederland.

De Open-Wedstrijdtrainingen worden georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier een wedstrijdtraining met onze A-selectiejudoka's bijwonen.