Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Agenda (algemeen)

Deze agenda geeft een overzicht van activiteiten die Budo Sport Arnhem organiseert of waaraan door Budo Sport Arnhem wordt deelgenomen. Het zijn activiteiten voor een brede groep sporters (vaak wel speciaal gericht op onze judoka's). Voor de wedstrijdjudoka's heeft Budo Sport aparte wedstrijdagenda's die drie keer per jaar worden verspreid onder de selectiejudoka's.

vrijdag 12 januari 2024-Judo-examens -15-selectie en -18-selectie
zondag 14 januari 2024-Judo-examens kleuters en -12-selectie
zaterdag 20 januari 2024-Judo-examens lage graduaties
zondag 21 januari 2024-Judo-examens hogere graduaties
zaterdag 3 februari 2024-Filmmiddag & -avond
12/02/2023 t/m 18/02/2024-Voorjaarsvakantie
zaterdag 24 februari 2024-Instaptoernooi
zondag 3 maart 2024-Wolven-Vanentoernooi
zondag 7 april 2024-Nationale Budodag
.....-.....

Een Vanentoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi, dat Budo Sport Arnhem meestal twee keer per jaar organiseerd. Aan de Vanentoernooien kunnen alle judoka's van Budo Sport Arnhem meedoen. We proberen alle kinderen in te delen in poultjes waar ze kunnen judon op hun eigen niveau. Eind november organiseren we het Sinterklaas-Vanentoernooi en in maart/april het Wolven-Vanentoernooi.

Het Pannenkoektoernooi is een eigen georganiseerd judotoernooi voor alle judoka's van Budo Sport Arnhem. Het toernooi wordt n keer per jaar georganiseerd (meestal in september of oktober) in onze eigen sportschool.

Het Budo Sport Arnhem Teamtoernooi is een eigen georganiseerd judoteamtoernooi voor judoka's van Budo Sport Arnhem. Budo-Sport-Arnhem-kids tot 12 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Een Instaptoernooi is een door de Judo Bond Nederland (JBN) georganiseerd judotoernooi voor jeugdjudoka's onder de 12 jaar. Het toernooi wordt vier keer per jaar georganiseerd. Omdat wij een JBN-Instapdojo zijn, worden instaptoernooien in onze eigen dojo gehouden.

Het Groot Maas en Waal Toernooi is een judotoernooi dat we samen met een aantal andere judoclubs organiseren. Het toernooi is geschikt voor recreatieve judoka's en startende wedstrijdjudoka's. Het Groot Maas en Waal Toernooi wordt georganiseerd in Weurt (vlakbij Nijmegen).

De Filmmiddag & -avond is een door onze Activiteiten Commissie georganiseerde gezellige dag voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. In onze eigen dojo worden tijdens een middag- en avondvoorstelling leuke kinderflims gedraaid.

Het Budokamp is een jaarlijks terugkerend spektakel voor onze jeugdleden van 8 t/m 14 jaar. Zet het Budokamp dus in je agenda, zodat je deze belevenis niet mis gaat lopen.

De Judo-examens worden twee keer per jaar georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier weer een nieuwe slip of band halen.

De Nationale Budodag is een groot Budo-evenement op Papendal georganiseerd door de Judo Bond Nederland. Inschrijven voor de budodag kan via: www.jbn.nl/budodag.

De Open-Wedstrijdtrainingen worden georganiseerd voor de judoka's van Budo Sport Arnhem. De judoka's kunnen hier een wedstrijdtraining met onze selectiejudoka's bijwonen.