Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

50-plus Sport / Fifty-fit

50-plus Sport Bewegen is goed voor jong en oud. Onder het motto 'Blijf jong ... blijf sporten' speelt Budo Sport Arnhem in op de vraag van veel iets oudere sporters. Veel bewegen blijkt een uitstekende manier te zijn om lang gezond en fit te blijven, zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Beweging zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt en beter in uw vel zit ! Voor mensen boven de 50 jaar is het extra belangrijk om in beweging te blijven. Budo Sport Arnhem richt zich daarom met speciale sporturen op mensen van 50 jaar en ouder. Zowel voor 50-plussers die een redelijke sportieve achtergrond hebben, als voor 50-plussers met weinig of geen sportervaring, biedt Budo Sport Arnhem sportmogelijkheden. Op een verantwoorde manier en onder deskundige begeleiding kunt u kennis maken met verschillende sporttakken. Budo Sport Arnhem onderhoudt ten aanzien van de seniorensport een intensieve samenwerking met de Gemeente Arnhem.

Naast Fifty-fit en 50-plus Sport, geven we speciaal voor 50-plussers Weerbaarheidstrainingen en Fifty-Step. Ook onze Pilates-lessen worden goed bezocht door 50-plussers. Kortom: Budo Sport Arnhem biedt een breed aanbod voor de iets oudere sporter.
Voor meer informatie over seniorensport en voor een persoonlijk sportadvies dat is afgestemd op uw situatie en uw sportwensen, kunt u contact opnemen met Marian Wensink van Budo Sport Arnhem, telefoon: 026-3646657, b.g.g.: 026-3637602.