Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Judobingo Spelregels

Judobingo.jpg Voor deze gekke tijd heeft 'mijn eerste judoboek' iets bedacht zodat judoka's toch lekker met judo bezig kunnen zijn ... Judobingo! Elke week komen er video's online met een opdracht. Je kunt in je boekje opzoeken welke worp het precies is en de opdrachten uitvoeren. Haal bij onze hoofdlocatie een bingokaart op en kijk regelmatig hier op onze site of op onze Facebookpagina. 2x in de week komt er een nieuwe video. De video's met steeds een andere judotechniek plaatsen we 2x per week op onze Judobingo-pagina en op onze Facebookpagina. Als je een bingo hebt of een volle kaart dan verdien je stickers.
Wat moet je doen:
- Haal je eigen bingokaart op
- Heb je nog geen judoboek? Koop het boekje bij de club
- Hou onze pagina in de gaten voor de video's
- Voer elke opdracht uit en check waar de techniek in je boekje staat
- Staat de opdracht op jouw bingokaart, maak dan een foto of video van je opdracht
- Teken je opdracht af
- Heb je 3 opdrachten op een rij (van boven naar beneden, van links naar rechts of diagonaal) dan heb je Bingo! Dan verdien je een sticker! Je moet dan wel alle video’s of foto’s van je oefeningen aan je trainer kunnen tonen of sturen (per mail naar hesterhoogland@hotmail.com of Whatsapp Hester (06-23252715)
- Heb je een kaart vol dan heb je 2 stickers! Stuur je foto’s en video’s door!

Wanneer kan je de bingokaart halen? Op maandagen en donderdagen van 13:00 – 15:00 uur en op vrijdagen van 15:00 – 18:00 uur. Dan is er altijd iemand op onze hoofdlocatie op de Dunoweg. We zijn er natuurlijk ook als er lessen worden aangeboden die aangekondigd zijn hier op onze website.
Succes!