Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Budo Sport Arnhem

Budo Sport Arnhem is een stichting (aangesloten bij de Kamer van koophandel onder nummer 41053641). Zij stelt zichzelf tot doel de sportbeoefening te bevorderen door het creëren van mogelijkheden voor betaalbare sport. De stichting heeft haar hoofd-onderkomen in het clubgebouw 't Luifeltje, gevestigd in de Arnhemse wijk Presikhaaf-Oost. Hoewel het pand aan de buitenkant misschien niet de uitstraling heeft van een sportaccommodatie, bezit het pand naast een gezellige kantine, twee ruime sportzalen die goed geschikt zijn voor verschillende soorten van sportbeoefening. Naast de locatie in Presikhaaf-Oost, geeft Budo Sport Arnhem ook sportlessen in veel Arnhemse wijken. In de volgende Arnhemse wijken is Budo Sport Arnhem actief: Presikhaaf-Oost, Presikhaaf-West, Malburgen, Vredenburg, Rijkerswoerd, Schuytgraaf, Elderveld, Geitenkmap, Hoogkamp en Cranevelt.
Bij de stichting zijn ongeveer 900 sporters actief. De stichting onderhoudt een intensieve samenwerking met Stichting Sankaku en Sportschool Milder. Beide clubs maken dan ook gebruik van de sportruimten van het clubgebouw van Budo Sport Arnhem. Stichting Sankaku verzorgt Aikido-trainingen. Sportschool Milder is gespecialiseerd in Jiu-jitsu en Karate.

Verantwoord sporten

Budo Sport Arnhem tracht kwalitatieve hoogstaande sportbeoefening mogelijk te maken. De sportdocenten bij Budo Sport Arnhem zijn allen gediplomeerd. Daarnaast zijn zij allen op een enthousiaste manier met hun sport bezig. Stichting Budo Sport Arnhem is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (Aansluitnr: D2SP29L).

Gezellig sporten

Stichting Budo Sport Arnhem kenmerkt zich door haar gezellige karakter. De sportbeoefening vindt bij Budo Sport Arnhem dan ook altijd plaats in een prettige familiale sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat vele gezinnen hun sportieve draai bij Budo Sport Arnhem hebben gevonden.

Goedkoop sporten

Stichting Budo Sport Arnhem heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat de lesgelden laag zijn. Wie sport bij Budo Sport Arnhem krijgt dan ook een tweede wekelijks sport-uur gratis aangeboden. Dus twee uur sporten in de week voor de prijs van één.

Bepalingen

Informatie over lesgelden en dergelijke kunt u vinden in de bepalingen van Stichting Budo Sport Arnhem.

Statistisch sportersoverzicht

Voor een indruk over onze sporters is er een grafiek met een overzicht van het aantal sporters per sport en een grafiek met een overzicht van het aantal sporters per leeftijdsgroep. Klik op Statistisch sportersoverzicht om deze grafieken te bekijken.

Cluboutfit en Accessoires

Budo Sport Arnhem heeft haar eigen herkenbare cluboutfit. Deze outfit bestaat uit: een hoodie, een T-shirt en een joggingbroek. Op het achterpand van de hoodie en het T-shirt is het logo van Budo Sport Arnhem geborduurd. Op de joggingbroek staat de tekst 'Budo Sport Arnhem' in oranje bedrukking op de linker broekspijp. De hoodie, het T-shirt en de joggingbroek zijn bij Budo Sport Arnhem in jeugd- en seniorenmaten te bestellen. Daarnaast zijn bij Budo Sport Arnhem: judopakken, judobanden en andere accessoires verkrijgbaar. Vraag ernaar bij de balie bij de hoofdlocatie van Budo Sport Arnhem (in Presikhaaf). Op de outfitpagina vindt u meer informatie over onze cluboutfit.

Sport-Cadeaubon

Bij Budo Sport Arnhem zijn Sport-Cadeaubonnen verkrijgbaar. Een origineel en vooral gezond cadeau dat u iemand kunt geven. De sport-cadeaubon is te verkrijgen voor minimaal een maand tot maximaal een jaar sportlidmaatschap bij Budo Sport Arnhem. Meer informatie over de sport-cadeaubon kunt u verkrijgen via: Cadeaubon of bij de balie bij de hoofdlocatie van Budo Sport Arnhem (in Presikhaaf).

Meer informatie

Meer informatie over Budo Sport Arnhem, inclusief (mail)adres en telefoonnummers kunt u vinden op onze contactpagina.